Waterballonnen

Oorspronkelijke prijs was: 1.79.Huidige prijs is: 0.90.

Momenteel uitverkocht

Waterballonnen

Oorspronkelijke prijs was: 1.79.Huidige prijs is: 0.90.

Momenteel uitverkocht

Uitverkocht

SKU: 06306530 Categorieën: , , ,
Bekijk onze folder
Meer info

Oorspronkelijke prijs was: 1.79.Huidige prijs is: 0.90.

100 stuks waterballonnen om lekker mee te spelen op warme dagen. De ballonnen zijn zelfsluitend.

Voorraad in de webshop
In onze webshop kun je direct zien of een artikel (online) nog te bestellen is aan het labeltje ‘op voorraad’. Ieder artikel dat je hebt besteld is voorradig en zullen wij binnen de hierboven genoemde levertijd bij je thuisbezorgen. Het kan sporadisch voorkomen dat wij een deel van jouw bestelling niet kunnen leveren. Het betreffende artikel zullen wij direct terugbetalen op het bij ons bekende rekeningnummer. Je ontvangt hiervan een bericht van onze klantenservice.

Winkelvoorraad
Omdat wij onvoldoende inzicht hebben in de voorraden per (fysieke) winkel kunnen wij hier helaas geen exacte informatie over geven. Onze klantenservice beschikt helaas ook niet over deze informatie. Omdat de voorraden per winkel kunnen verschillen raden wij aan om een van onze filialen te bezoeken. Ga naar onze winkelzoeker en vul je woonplaats of postcode in. Vervolgens toont de winkelzoeker de dichtstbijzijnde winkel(s), een optie om jouw route naar deze winkel te plannen en ook de openingstijden per winkel.

Kan ik artikelen in grote hoeveelheden bestellen?
Indien je een bedrijf hebt of namens een bedrijf handelt en onze artikelen in grotere hoeveelheden (bijvoorbeeld voor evenementen of ander grootverbruik) wilt aanschaffen dan is dat mogelijk. In onze zakelijke webshop kun je, vanaf 350 euro, onze Dasty en een gedeelte van ons schoonmaak assortiment online bestellen tegen voordelige tarieven.

Meer buitenspeelgoed...